Om EC-GO 

Lagom nyttigt godis 

Vi är snacksproffs på lagom nyttigt ekosnacks och vegangodis. Vi har godare och bättre godis och snacks för alla tillfällen. Beställ direkt hem till din dörr, till kontoret, konferensen, eventet, mässan eller till din butik.

Vi har ett stort utbud av hälsosamt och smarrigt snacks med en blandning av choklad, godis, nötter, torkad frukt och rawbars. Varje månad byter vi ut delar av innehållet med nya eko-favoriter och det finns alltid en blandning av gluten- och laktorsfira, nötfria och veganska snacks.

EC-GO är både en distributör och en marknadsföringskanal.

Vår EC-GO Bag och Box är även ett naturligt och smart sätt för leverantörer att nå ut till nya konsumenter. Vi underlättar för företag att nå ut med nya produkter på ett innovativt och roligt sätt. Det är lättare att välja produkter man känner igen och genom att marknadsföra en produkt via EC-GO, provar konsumenter nya produkter utan att gå utanför sina trygghetsramar.

Samtidigt erbjuder vi våra slutkunder att hitta och välja nya ekologiska och hälsosamma alternativ till snacks. På så vis blir vi en länk mellan hållbara producenter och medvetna konsumenter. Lite som en kvalitetstämpel.

För mer information om våra kanaler Kontakta oss här

Våra lösningar

Vi paketerar och levererar direkt till er.

EC-GO´s uppkomst

Med ett brinnande intresse för en balanserad och hälsosam livsstil samt en märkbar ökad efterfråga på hållbarhet och schyssta produkter, grundades EC-GO under 2014. EC-GO´s ambition är att göra det enkelt för alla att välja ett schysst, organiskt och ekologiskt snacks.

Idag drivs EC-GO av Julia & Isabelle som brinner för att introducera fler till att välja hållbara produkter som man kan njuta av med gott samvete. Vi vet att det kan kännas svårt att upprätthålla en balanserad och hälsosam livsstil i en stressfull vardag. Därför vill vi göra det lättare för dig genom att alltid se till att du har ett nyttigt och ekologiskt alternativ till godis, både i hemmet och på jobbet! Vi anser att man inte ska behöva avstå från allt man tycker är gott, utan tror på unna sig lite då och då!

Kontakta oss

EC-GO Privat

Har du specifika funderingar kring våra tjänster, produkter eller priser?

Kontakt & postadress

E-mail: support@ecgo.se
EC-GO AB
Medevigatan 14, 113 61 Stockholm

Leverans

Har du frågor gällande din leverans?

E-mail: leverans@ecgo.se
Packcentralen: +46 (0) 736842870.
Öppettider: Mån-fre kl.08:00-16.00

Ambassadörskap

Vill du bli en EC-GO ambassadör? Skriv till oss! E-mail: julia@ecgo.se

Marknadsföring

Är ni intresserad av EC-GO Candy till specifika tillfällen eller vill inleda ett samarbete med oss?
E-mail: julia@ecgo.se

Press

Vill ni skriva om #ecgocandy och önskar material från EC-GO?
E-mail: julia@ecgo.se