Om EC-GO 

Vi är din snacksleverantör för alla tillfällen. EC-GO erbjuder ekologiskt, veganskt och sockersnålt snacks för inköp från vårt sortiment, färdiga bagar eller boxar.

Vi är det sjävklara valet när ni vill ha lagom hälsosamt och bra snacks till kontoret, eventet, private label presenter eller butik. Vi skräddarsyr lösningar efter era behov, budget och volym. EC-GO är en smarrig kvalitetsstämpel, det är kul att välja oss och vi stärker företags medvetna och hållbara profil.

EC-GO är både en leverantör och en marknadsföringskanal.

Vår EC-GO bag och box är ett naturligt och smart sätt för varumärken att nå ut till nya konsumenter och företag. Vi underlättar för varumärken att nå ut med produkter på ett innovativt och roligt sätt.

Vi underlättar även för våra kunder att hitta och välja nya hälsosamma alternativ av snacks & godis. Vi blir en länk mellan hållbara producenter och medvetna konsumenter och företag. Lite som en kvalitetstämpel.

För mer information: Kontakta oss här

Våra lösningar

Välj mellan snacks i vårt sotiment, färdiga bagar, boxar och presentlösningar.

Grundarna bakom EC-GO

EC-GO drivs av Julia & Isabelle som brinner för att introducera fler till att välja hälsosamt fika och snacks. Vi har båda två alltid strävat efter att finna en balanserad och hälsosam livsstil och vi såg en märkbar ökad efterfråga på hållbara och schyssta produkter vilket ledde till att EC-GO grundades under 2014.

EC-GO´s ambition är att göra det enkelt för alla att välja ett schysst, organiskt och ekologiskt snacks. Vi är det sjävklara valet och din snacksleverantör för alla tillfällen.

Kontakta oss

EC-GO Företag

Önskar du en skräddarsydd lösning för ditt företag?

Vill ni beställa EC-GO produkter till ert kontor, event eller ge bort som gåva till kunder?

Kontakt & besöksadress

EC-GO AB
Sveavägen 55, 113 59 Stockholm
E-mail: isabelle@ecgo.se
Telefon: +46 735 53 56 43

Försäljning & sponsring

Vill ni synas med era produkter i våra bagar, boxar & kanaler?
Vill ni sälja ert varumärke hos oss?
E-mail: isabelle@ecgo.se

Marknadsföring & samarbeten

Är ni intresserade av våra EC-GO bags och boxar eller vill inleda ett samarbete med oss?
E-mail: julia@ecgo.se