Hallå där!

Älskar du godis lika mycket som vi? Gillar du också att tänka nytt, medvetet och lite mer hälsosamt?

Vi är livsnjutare som brinner för att du och din familj ska njuta av härligt godis med ett bättre samvete.

Därför har vi tagit fram ett naturligt ekologiskt vegangodis som är gjort utan artificiella färgämnen eller gelatin, med frisk smak och färg från frukter & bär. Bra för dig, djuren och miljön.

EC-GO är det nya och medvetna lördagsgodiset i modern tappning.

Varför EC-GO..

Hållbarhet & Hälsa

Vi bryr oss om våra producenter och ser till att grundläggande krav och rättigheter för både människa och miljö tillgodoses på bästa sätt..

Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de handlar av oss. Vi använder bara schyssta råvaror som är snälla för kroppen.

Personligt

Alla har sin egna unika smak. Vi firar personliga olikheter med att alltid utforska nya smaker och upplevelser..

Vi tror på att ständigt anpassa oss så att du kan fortsätta älska dina älsklingar och samtidigt hitta nya favoriter i godis-djungeln tillsammans med oss.

Enkelt & Lekfult

Allergier, glutenintolerans, speciellt levnadssätt eller religion?

Vi tror inte på komplicerade saker. Så vi gör vårt bästa för att göra ditt godisinköp så lätt som möjligt oavsett vad dina preferenser är.

Att välja en hållbar livsstil behöver inte vara pretentiöst eller seriöst. Tvärt om. Det ska kännas bra och vara roligt.

EC-GO är godisproffs

Vi älskar godis, men vi vet också vad kan innehålla.

Bakom artificiella e-ämnen gömmer sig snusk du inte vill veta av. Som till exempel röda färgämnen från hundratals krossade lös, eller gelatin som tillverkas av slakteriavfall, oftast från grisar, som rensas, kokas och bleks. Det är inte direkt farligt för hälsan, men ganska äckligt, och såklart dåligt för djuren och miljön.

För att uppnå EC-GO Candy’s fasta och goda konsistens använder vi karragenan som är ett proteinbindande ämne som utvinns ur torkade rödalger, som vid avkylning stelnar till gelé. Alla färger är naturliga och kommer från koncentrat av frukter och bär, vilket du vill känna på godisets underbara fräscha fruktiga smak.

EC-GO står för naturliga råvaror och väljer därmed brunt ekologiskt rörsocker framför artificiella sötningsmedel, främst ur ett miljö- och ekoperspektiv men också av hälsoskäl.

Välj naturligt ekologiskt vegangodis.

Ekologiskt

Fräscha smaker från naturliga frukter

I stället för starka och konstgjorda tillsatsämnen som vanligt godis innehåller, väljer EC-GO endast råvaror som är rena och ekologiskt odlade..

Veganskt

Djur-fritt godis utan gelatin

Godis med gelatin innehåller antingen grissvål, insekter eller löss. Detta är inte direkt farligt, men ganska så äckligt. I stället för gelatin använder EC-GO plantbaserad tång från havet för att uppnå godisets fasta goda konsistens..

Glutenfritt

Tveka inte 

Många gånger innehåller godis gluten. I mer än vad du tror. Med EC-GO Candy behöver du inte kolla innehållsförteckningen, här finns inget gluten.

Socialt ansvar

Vi på EC-GO tar ett socialt samhällsansvar. Tillsammans med vår samarbetspartner Jobbex AB skapar vi fler arbetstillfällen genom att erbjuda enklare jobb

Vi har valt att lägga vårt lager i Katrineholm då arbetslösheten är relativt stor där och varför vi valt just Jobbex är för att det är ett företag som länge har tagit ett socialt samhällsansvar och skapat möjligheter och förutsättningar för många personer med olika behov av stöttning.

Frågor om vårt hållbarhetsarbete? Kontakta oss gärna!

EC-GO AB

EC-GO grundades under 2014 och drivs idag av Julia Ingelson & Isabelle Bährne som brinner för att introducera fler till att välja hållbara produkter som man kan njuta av med gott samvete. Vi anser att man inte ska behöva avstå från allt man tycker är gott, utan tror på att unna sig lite då och då!

EC-GO gör det enkelt att välja ett bättre, godare och djurfritt alternativ till smågodis. Vi vill bredda sortimentet i hyllan och få fler att göra ekologiska och veganska val.

EC-GO tar smågodis till en helt ny nivå. Det ska vara samma upplevelse som med “vanligt” godis, man ska kunna plocka ut sina favoriter men denna gång utan att få dåligt samvete eller må dåligt efteråt.

Våra Återförsäljare

Kontakta oss

EC-GO Privat

Har du specifika funderingar kring våra tjänster, produkter eller priser?

Kontakt & postadress

E-mail: support@ecgo.se
EC-GO AB
Medevigatan 14, 113 61 Stockholm

Leverans

Har du frågor gällande din leverans?

E-mail: leverans@ecgo.se
Packcentralen: +46 (0) 736842870.
Öppettider: Mån-fre kl.08:00-16.00

Ambassadörskap

Vill du bli en EC-GO ambassadör? Skriv till oss! E-mail: julia@ecgo.se

Marknadsföring

Är ni intresserad av EC-GO Candy till specifika tillfällen eller vill inleda ett samarbete med oss?
E-mail: julia@ecgo.se

Press

Vill ni skriva om #ecgocandy och önskar material från EC-GO?
E-mail: julia@ecgo.se