EC-GO's hållbarhetsarbete

Hållbara produkter

Vi gör allt för att säkerställa att produkterna vi säljer uppfyller våra krav på att vara ekologiska, organiska, hålla en hög kvalitet, smaka gott och tillverkade på ett naturligt och miljövänligt sätt.

Våra produkter har även framställts under bra arbetsförhållanden där mänskliga rättigheter följs och där produktionen inte skadar miljön, därför är bland annat konstgödsel och besprutningsmedel vid tillverkning uteslutet för oss. Vi granskar och har en dialog med alla företag som vi tar in i vårt sortiment. Våra kunder skall alltid kunna känna sig trygga när de köper av oss.

Socialt ansvar

Vi på EC-GO tar ett socialt samhällsansvar. Tillsammans med vår samarbetspartner Jobbex AB skapar vi fler arbetstillfällen genom att erbjuda enklare jobb.

Vi har valt att lägga vårt lager i Katrineholm då arbetslösheten är relativt stor där och varför vi valt just Jobbex är för att det är ett företag som länge har tagit ett socialt samhällsansvar och skapat möjligheter och förutsättningar för många personer med olika behov av stöttning. För oss är det viktigt att kombinera våra hållbara värderingar med ett socialt sammhällsansvar. Vi är stolta över att bidra till fler arbetsställen och över att ge fler människor möjligheten att delta i samhället utifrån sina egna förutsättningar.

Läs mer om vårt samarbetet med Jobbex

Barncancerfonden

Vi har även precis inlett ett samarbete med Barncancerfonden där vi skänker 15 % av alla våra intäkter från vår Barncancerfonden bag. .

Pengarna går till viktig forskning och stöd för drabbade familjer. Genom att köpa vår bag bidrar våra kunder till hopp för alla barn som behandlas mot cancer och de är även med och kan rädda fler barns liv.

Beställ EC-GO Barncancerfonden bag här: Barncancerfonden Bag

Våra lösningar

Vi levererar färdiga bagar & boxar direkt till er.

Kontakta oss

EC-GO Företag

Önskar du en skräddarsydd lösning för ditt företag?

Vill ni beställa EC-GO produkter till ert kontor, event eller ge bort som gåva till kunder?

Kontakt & besöksadress

EC-GO AB
Sveavägen 55, 113 59 Stockholm
E-mail: isabelle@ecgo.se
Telefon: +46 735 53 56 43

Försäljning & sponsring

Vill ni synas med era produkter i våra bagar, boxar & kanaler?
Vill ni sälja ert varumärke hos oss?
E-mail: isabelle@ecgo.se

Marknadsföring & samarbeten

Är ni intresserade av våra EC-GO bags och boxar eller vill inleda ett samarbete med oss?
E-mail: julia@ecgo.se