Om EC-GO 

Vi är snacksproffs på lagom nyttigt ekosnacks och vegangodis. Vi har godare och bättre godis och snacks för alla tillfällen. Beställ direkt hem till din dörr, till kontoret, konferensen, eventet, mässan eller till din butik.

Vi har ett stort utbud av snacks och godis, en blandning av godis, choklad, nötter, torkad frukt och rawbars. Vi skräddarsyr lösningar efter företags behov, budget och volym.

NYHETER från oss:

EC-GO Candy – SuperPinnar, MegaBra, TippTopp & CoolaColan!

EC-GO är både en distributör och en marknadsföringskanal.

Genom EC-GO´s kanaler kan leverantörer på ett kreativt och effektivt sätt nå ut till nya konsumenter och företag. Vi underlättar för varumärken att nå ut med produkter på ett innovativt och roligt sätt.

Vi underlättar även för våra kunder att hitta och välja nya hälsosamma alternativ av snacks & godis. Vi är länken mellan hållbara producenter och medvetna konsumenter och företag. Lite som en kvalitetsstämpel.

För mer information om våra kanaler Kontakta oss här

Våra lösningar

Vi är snacksproffs - Låt oss hjälpa er med det vi är bäst på!

EC-GO´s uppkomst

Med ett brinnande intresse för en balanserad och hälsosam livsstil samt en märkbar ökad efterfråga på hållbarhet och schyssta produkter, grundades EC-GO under 2014. EC-GO´s ambition är att göra det enkelt för alla att välja ett schysst, organiskt och ekologiskt snacks.

Idag drivs EC-GO av Julia & Isabelle som brinner för att introducera fler till att välja hållbara produkter som man kan njuta av med gott samvete. Vi vet att det kan kännas svårt att upprätthålla en balanserad och hälsosam livsstil i en stressfull vardag. Därför vill vi göra det lättare för dig genom att alltid se till att du har ett nyttigt och ekologiskt alternativ till godis, både i hemmet och på jobbet! Vi anser att man inte ska behöva avstå från allt man tycker är gott, utan tror på unna sig lite då och då!