Om EC-GO 

EC-GO erbjuder en helhetslösning av färdigpaketerade påsar och boxar med ekologiska och organiska snacks från olika producenter. Packat och klart levererar vi direkt till kontor, konferens, event eller till återförsäljare.

Vi har ett stort utbud av hälsosamt och smarrigt snacks med en blandning av choklad, godis, nötter, torkad frukt och rawbars. Varje månad byter vi ut delar av innehållet med nya eko-favoriter och det finns alltid en blandning av gluten- och laktorsfira, nötfria och veganska snacks. Vi skräddarsyr lösningar efter företags behov, budget och volym.

EC-GO är både en distributör och en marknadsföringskanal.

Vår EC-GO Bag och Box är ett naturligt och smart sätt för leverantörer att nå ut till nya konsumenter. Vi underlättar för företag att nå ut med nya produkter på ett innovativt och roligt sätt. Det är lättare att välja produkter man känner igen och genom att marknadsföra en produkt via EC-GO provar konsumenter era produkter utan att gå utanför sina trygghetsramar.

Samtidigt som våra slutkunder hittar och kan välja nya hälsosamma alternativ till snacks. På så vis blir vi en länk mellan hållbara producenter och medvetna konsumenter. Lite som en kvalitetstämpel.

För mer information om våra kanaler Kontakta oss här

Våra lösningar

Vi paketerar och levererar direkt till er.

EC-GO´s uppkomst

Med ett brinnande intresse för en balanserad och hälsosam livsstil samt en märkbar ökad efterfråga på hållbarhet och schyssta produkter, grundades EC-GO under 2014. EC-GO´s ambition är att göra det enkelt för alla att välja ett schysst, organiskt och ekologiskt snacks.

Idag drivs EC-GO av Julia & Isabelle som brinner för att introducera fler till att välja hållbara produkter som man kan njuta av med gott samvete. Vi vet att det kan kännas svårt att upprätthålla en balanserad och hälsosam livsstil i en stressfull vardag. Därför vill vi göra det lättare för dig genom att alltid se till att du har ett nyttigt och ekologiskt alternativ till godis, både i hemmet och på jobbet! Vi anser att man inte ska behöva avstå från allt man tycker är gott, utan tror på unna sig lite då och då!