Bloggare som gillar & tipsar om EC-GO

Vi visar stolt fram andra bloggare som har förtjusat sig i EC-GO och skrivit om oss!


"Blogoliner! Kolla här – en sån sjukt bra idé!"

Vanja Wikström: Ec-Go är en prenumerationstjänst där man får gott, nyttigt och EKOLOGISKT godis rakt ner i brevlådan. Smart va?!

ÄLSKAR att någon tagit tag i detta – att man snabbt och enkelt kan få hem smarrigheter som dessutom är ekologiska, rakt i brevlådan. Heja! Jag tycker själv att detta är en LYSANDE Mors Dag-present, antingen till sig själv eller till någon annan. Och perfekt till alla med kids som är stora nog att äta snask. Skulle alla gånger mycket hellre ge Iggy en sån här påse, än att han går loss bland alla e-ämnen som lurar i lösviktsgottet på ICA.

"Här är ett typiskt exempel på piggt och nytänkande entreprenörskap som jag gillar!"

Petra Månström: Det här är inget sponsrat inlägg, utan bara en väldigt bra grej som detta godistroll vill tipsa om 💕 Här är en superbra anledning att klicka hem lite härligt, ekologiskt godis! Svenska företaget EC-GO, som drivs av Julia Semb och Isabelle Rosén, har just lanserat en Barncancerfonden Bag och skänker 15 % av intäkterna för varje såld påse till Barncancerfonden. I påsen får du 4-5 mixade produkter ur sortimentet, som raw bars, choklad, torkad frukt, nötter och naturgodis. Allt ekologiskt och utan konserveringsmedel eller smakämnen. Den perfekta julklappen, om du frågar mig!

"Jag älskar innovatörer i eko-matsegmentet. Följ kontot @ec.go och inspireras ni med!"

Anitha Schulman:"Fick precis en #ecgo alltså eko-godispåse. Det kanske inte – i min värld är top of mind när jag går till affären eller handlar online. Men jag tänker dagligen på vad jag och mina barn stoppar i oss. Tänker att kan man välja en nyttig grej istället för fem onyttiga så har man ju redan gjort 20% förbättring. Alltså fyra onyttiga och en nyttig. Jag älskar innovatörer i eko-matsegmentet och de nya produkterna är ju väldigt goda till skillnad för från några år sedan. Följ kontot @ec.go och inspireras ni med!"

"Loads of nice, awesome and always organic snacks!"

Siri Barje aka. Olive Hummer: Ok kids. One of my best friends runs this company @ec.go and I could not be more proud of her. Friends in the food business, love them. Ok. So you can subscribe for the EcGo bags that has loads of nice, awesome and always organic snacks in them. I like popcorns and chocolate with sea salt. Patrik gets the raw bars. So check it out.

"Hallonsmoothie + tips på fin present!"

Hanna aka Hur Bra som Helst:

"Hej på er! Vill kika in och tipsa om en fin present, som både passar att ge bort eller köpa till dig själv – nämligen EC-GO’s barncancerfonden bag."

"Bagen innehåller hälsosamt snacks och 15% av intäkterna skänks till barncancerfonden. Bra tycker jag! I min bag fanns bland annat bra-att-ha-bars, nötter och torkad mango!"

"Den bästa prenumeration jag skrivit upp mig på!"

Annica Englund: "Få godis hem i brevlådan!

(...) Jag har tagit med mig min Ec-gopåse så jag kan hålla mig borta från godis. Alltså jag är så taggat på att äta nyttigt nu för att jag börjar verkligen få magrutor. Dom syns ibland, speciellt på morgonen och det är ett tecken på att det jag gör just nu hjälper. Så thank god for Healthy snack from EC-GO!"

"I love getting snacks from Ec-Go! bag every month."

Tuva Malmo: Hur en fredag kan bli ännu bättre?

Det finns inget roligare än att få saker på posten tycker jag. Det är nog själva öppnandet jag är förtjust i. Vad som gjorde mig extremt glad var att idag kliva innanför dörren och få öppna ett riktigt gott paket från EC-GO!. De sätter tydligen ihop små bags med bättre alternativ till godis för att sedan skicka ut det till sina kunder. Det är en klockren ide tycker jag. Vem vill inte få en påse med lite allt möjligt hemlevererat?

"Gott & Blandat! Detta är bättre än smågodis!"

56 Kilo: "Ett litet tips, EC-GO! Ett företag med en lite kul idé: Prenumerera på ekologiskk, raw, bättre godis. I min värld behöver man inte allt utesluta saker men man kan göra bättre val och detta är just en sådan sak. Det är inte alla som vill sluta äta sötsaker men detta är bättre än smågodis."

"För någon dag sedan kom en ny EC-GO bag, kul med lite hälsosammare snacks! Nellie Dellies finns i lakrits också, sötade med Stevia och de brukar jag ha i handväskan – gott att äta en då och då!"

"Tisdagssötsuget botar jag genom att öppna min EC-GO bag fylld med godsaker. Muuuums!"

Julia Khouri: Om ni tycker om godsaker vilket jag nästan gissar på att de flesta gör? Jag är själv iallfall alldeles förlorad i godisvärlden och har alltid varit. Men för att variera det hela lite och för den där balansens skull så har jag provat på en påse med nyttigare alternativ godis. Nyttigare och dessutom ekologiskt. Alldeles perfekt godis om en trist tisdag eller till fredagsmys.

"Älskar hela idén. En påse fylld med snällt godis. Jag brukar få en påse hemskickad ibland och precis alltid är den fylld med så himla mycket gott. Kan meddela att mullbären med ett överdrag av choklad är galet goda. Chokladbaren med krämig kolafyllning slinker också ner hehe…"

ÖÖÖÖ
"Loads of nice, awesome and always organic snacks!"

Siri Barje aka. Olive Hummer: Ok kids. One of my best friends runs this company @ec.go and I could not be more proud of her. Friends in the food business, love them. Ok. So you can subscribe for the EcGo bags that has loads of nice, awesome and always organic snacks in them. I like popcorns and chocolate with sea salt. Patrik gets the raw bars. So check it out.

"Perfekt om du, som jag, älskar hälsosamt snacks!"

Marja aka "Baka Sockerfritt": Mitt senaste samarbete är med Julia. Hon har skapat en tjänst, "Ec-Go" där man kan köpa olika slags "bags" fyllda med hälsosamma och ekologiska godsaker. Jippe, det är ju något jag själv skulle vilja driva!

En av dessa bags är en "Sockersnål bag", som innehåller produkter utan tillsatt socker. Perfekt om du, som jag, älskar hälsosamt snacks! Det är också ett roligt sätt att upptäcka nya och spännande produkter, som man annars inte hade testat och fått upp ögonen för. Kanske det är på detta sätt vi hittar nya favoriter? I bagen fick jag bland annat min favoritbar som är raw - raw bites! Blir ett bra snack innan träningen på friskis.

Fler bloggartips om EC-GO

Emma Mattson

Tilda Bjärsmyr

Our Fitnessfight

Just Me Hiba

Välj mellan våra olika bagar med varierat innehåll. Prenumerera på valfri tidsintervall eller testa vår Prova på Bag.


Kontakta oss

EC-GO Företag

Önskar du en skräddarsydd lösning för ditt företag?

Vill ni beställa EC-GO produkter till ert kontor, event eller ge bort som gåva till kunder?

Kontakt & besöksadress

EC-GO AB
Sveavägen 55, 113 59 Stockholm
E-mail: isabelle@ecgo.se
Telefon: +46 735 53 56 43

Försäljning & sponsring

Vill ni synas med era produkter i våra bagar, boxar & kanaler?
Vill ni sälja ert varumärke hos oss?
E-mail: isabelle@ecgo.se

Marknadsföring & samarbeten

Är ni intresserade av våra EC-GO bags och boxar eller vill inleda ett samarbete med oss?
E-mail: julia@ecgo.se