Om EC-GO 

Med ett brinnande intresse för en balanserad och hälsosam livsstil, grundades EC-GO under 2014. EC-GO´s ambition är att göra det enkelt för alla att välja ett schysst, organiskt och ekologiskt snacks.

Idag drivs EC-GO av två driftiga tjejer som brinner för att introducera fler till att välja schyssta produkter som man kan njuta av med gott samvete. Vi vet att det kan kännas svårt att upprätthålla en balanserad och hälsosam livsstil i en stressfull vardag. Därför vill vi göra det lättare för dig genom att alltid se till att du har ett nyttigt och ekologiskt alternativ till godis! Vi anser att man inte ska behöva avstå från allt man tycker är gott, utan tror på unna sig lite då och då!

EC-GO erbjuder en helhetslösning av färdigpaketerade påsar och boxar med ekologiska och organiska snacks från olika producenter.  Packat och klart levereras detta direkt hem till din dörr, ditt kontor, ut till butiker, till konferenser och event. 

 

Prenumeration av hälsosamt ekologiskt godis...

Det ska vara enkelt för dig att välja ett bättre alternativ av snacks när du vill unna dig något extra. Automatisk leverans av EC-GO gör det lätt av välja bättre, så att du kan må bra och unna dig med gott samvete.

Hem till din dörr: EC-GO Bags

Till ditt kontor: EC-GO Box

 

EC-GO på event, konferens & resor...

Få ert varumärke att sticka ut och bli en del av 
hela upplevelsen under kick-off, företagsevent eller 
konferens! 

 

EC-GO levererar till butik

En helhetslösning av färdigpakiterade EC-GO bags fylld med utvalda och kvalitetssäkrade ekologiska produkter direkt till butiker 

 

Hjärtliga & kärleksfulla eko-hälsningar

EC-GO [Ek-gåo]

Så fungerar vår EC-GO prenumeration utan bindingstid..

Steg 1 – Möjligheterna

Välj mellan våra olika påsar. Varje månad handplockar vi nya produkter av ekologisk godis, choklad, nötter och energibarer som skickas direkt till din dörr på valfri tidsintervall. 

Steg 2 – Beslutet

Se över dina val och dubbelkolla att leveransadressen stämmer. Du vill ju inte att dina EC-GO älsklingar kommer bort..

Steg 3 – Leverans

Välj tidsintervall på veckobasis,    1-4 gånger i månaden. Bagen skickas iväg på tisdagar och kommer till din dörr lagom till helgen.