Barngodis

Postat den M d Y av Ec-Go! Blogg | 0 kommentarer

Det är ingen hemlighet att barn älskar godis och andra sötsaker. Vi ger och dem tar. I Sverige äter vi i genomsnitt 40-45 kg raffinerat socker och dricker 90 liter i form av läsk och saft per person varje år. Det är en skyhög siffra om du frågar mig och det måste vi sätta stopp. Det är vårt ansvar och skyldighet gentemot våra barn.

Socker finns överallt . Vart man än går. Det synliga och det dolda. En halvlitersflaska med coca-cola innehåller ca 21 sockerbitar och en liter proviva dryck ca 31 sockerbitar! Det är enorma mängder. Det dolda sockret finns i bland annat fruktyoghurt , bröd och ketchup. Så var vaksam och läs innehållet innan ni köper en matvara. Vitt raffinerat socker i stora mängder är farligt och kan orsaka allvarliga sjukdomar som cancer, övervikt och hjärt och kärlsjukdomar.

 Som tur är finns det nyttigare varianter av nyttigt godis och snacks. Bananpannkaka med keso och färska bär, bananglass, turkisk yoghurt med honung och valnötter är bara några exempel på bra sötsaker. Vill man baka kan man byta ut det vita vetemjölet mot mandel eller kokosmjöl. Havregryn passar också bra, där man får i sig fibrer ,långsamma kolhydrater och protein. Socker mot honung, agavesirap eller dadlar. Det finns en drös med olika nyttigare alternativ än marsipantårta och kanelbulle.

Vi erbjuder ett fantastiskt brett sortiment av nyttigt godis och snacks som är anpassat just för era barn. Vår organiska och ekologiska barnbag prenumeration innehåller 4-5 produkter och varierar varje månad. Nyttiga smarrigheter som sockerfri kex, torkad frukt, raw bars gjort på dadlar och en mix utav ekologiskt och sockerfritt godis.

 

 

EC-GO uppmanar er att börja prenumerera hem en godisbarn-bag för ert barns hälsa och välmående. För ett friskare liv helt enkelt. Det kommer att göra en enorm skillnad och ert barn kommer att tacka er. Det är jag helt övertygad om. Så vänta inte, ta chansen nu för snart är det helg igen och då dras sötsuget igång igen.

Ange rabattkoden ECGOBARN i kassan så får man 15 % rabatt  på den första beställningen. Ordinarie pris är (149 kr inkl. plus frakt 45 kr per bag) och det är ingen bindningstid. Bagen skickas direkt till dig och din familj på valfri tidsintervall. Vi gör jobbet så ni slipper krångla! 

Tänk grönt, tänk EC-GO

Inlägg i


Nästa

Föregående

Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas innan dom visas.