Hemmagjord marsipanbollar

Postat den M d Y av Julia Semb | 2 kommentarer

Nyttig marsipan Snabbt, nyttigt, och för inte glömma otroligt smarrigt godis till helgen?

Dessa marsipanbollar är enkla att göra, och tillskillnad från köpt marsipan, som till stor del består av socker, är dessa sötande med agavesirap. Att glömma är inte heller att mandlar är proppfulla med nyttigheter, så som kalcium, järn och zink.

Detta behöver du:

1 dl finmalt mandelmjöl
0.75 dl mandelmjölk
0.5 dl agave sirap
1 krm vaniljpulver
1 st Nellie Dellies Dark Chocolate

Gör så här:
1 Blanda alla ingredienser, förutom chokladen i en bunke.
2 Dela degen i 10 delar och forma till kulor.
3 Dela den mörka chokladen i bitar och lägg den i en platspåse. Smält sedan chokladen i ett vatttenbad.
4 Klipp av toppen på plastpåsen och ringla chokladen över marsipankulorna. Ställ in i kylskåpet.

Vill du har nyttig marsipan direkt i brevlådan? Beställ sockerfri Nellie Dellies marsipan här!

Inlägg i


Nästa

Föregående

Svar

Anna
Anna

M d Y

Och så länken. http://skiftet.org/nyheter/2014/10/hall-tassarna-borta-fran-mandelmjolk-din-pretentiosa-hipster

Mycket bra initiativ.

Anna
Anna

M d Y

Hej! Läs gärna detta innan ni köper er Mandelmjölk och ert mandelmjöl.

Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas innan dom visas.