Plockmat till jul

Postat den M d Y av Ec-Go! Blogg | 0 kommentarer

Plockmat till jul

Planerar du julbord och vill bjuda på något nytänkande men traditionellt ? Vi kan tipsa om en utsökt kombination av dadlar och getost som passar perfekt som plockmat till jul! 

Detta behöver du:


Instruktioner:

- Värm ugnen till 180 grader.
- Olja en ugnsform precis tillräckligt stor till alla dadlarna Rör ihop getost och mandel. - Med hjälp av en liten kniv , gör ett litet längd snitt i varje datum.
- Fyll en tesked av getostblandningen i varja dadel (dadlarna ska ligga med getost blandningen uppåt).
- Om du vill, kan du lagra dadlarna upp till 24 timmar innan de gräddas i ugnen (i 10 till 12 minuter).
- Lägg på ett serveringsfat och strö jämnt med timjan.
- Servera varm till glada gäster! 

 

Plockmat till jul

Inlägg i


Nästa

Föregående

Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas innan dom visas.