Det vi vill får vi till!

Postat den M d Y av Julia Semb | 0 kommentarer

Bästa Prenumerant,  

 Du är så värdefull! Speciellt för mig som grundare av Ec-Go!, mitt nystartade bolag. Vi har något gemensamt du och jag. Vi gillar att testa nya saker, att saker sker smidigt och att det vi stoppar i oss är lite bättre än det vi är uppväxta på.
 
Och nu behöver jag din hjälp! 
 
Om du hjälper mig att värva en vän ger jag dig 20 kronors rabatt per person på din nästa Ec-Go! Bag.
 
Ja, det stämmer, 20 kronor är inte mycket men multiplicera detta med dina 5 närmsta vänner så får du 100 kr rabatt på nästa bag! 
 
Hur? Efter att din vän har startat sin prenumeration så skickar hon/han in ett mail om vem man blev värvad av. Så drar vi av det på din nästa månads betalning! 

Jag är så hemskt tacksam för att just du är min lojala kund. För mig och Ec-Go! som nystartat bolag är spridningen av detta koncept väldigt viktigt! Vi önskar att så många som möjligt ska veta att det finns en tjänst där man kan få hälsosamt, ekologiskt godis och snacks genom brevlådan. Det vi vill, får vi till.

Stort tack på förhand! 

Kram,
Julia 

Inlägg i


Nästa

Föregående

Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas innan dom visas.