Bidra till Barncancerfondens insamling

Postat den M d Y av Ec-Go! Blogg | 0 kommentarer

EC-GO förespråkar att man bör äta så naturligt som möjligt och strunta i onödiga tillsatser och produkterna som tagits fram på konstgjort väg. Snacksen hos oss  innehåller inga giftiga ämnen som kan vara cancerframkallande. Vi erbjuder godis och snacks som är gjorda på ekologiska ingredienser där smaker och färger kommer från riktiga frukter, växter och bär. Alltså finns det inte några färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel och allt snacks är fritt från konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel. Vårt 100% naturliga fruktgodis innehåller massvis av antioxidanter som hjälper att förebygga cancer!

World Cancer Research Fund (WCRF) utreder dagligen hur matvanor påverkar cancer och våra kroppar. De viktigaste råden som WCRF ger ut om hur man minskar risken för cancer är att hålla sig i form och att förebygga övervikt. EC-GO hjälper dig behålla samvetet och vikten samtidigt som du unnar dig något gott då snacksen vi förser dig med är hälsosammare och mer sockersnåla än många andra alternativ.

Genom att köpa EC-GO Barncancerfonden Bag får du inte bara gott och nyttigt snacks som hjälper dig behålla en balanserad livsstil utan du är även med och bidrar till en extremt god sak då vi skänker 15% av alla intäkter från bagen till Barncancerfondens insamling. Köp den här!


Nästa

Föregående

Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas innan dom visas.