Barncancerfonden

Postat den M d Y av Ec-Go! Blogg | 0 kommentarer

I dagsläget insjuknar ungefär ett barn om dagen i Sverige i någon form av cancersjukdom. Det är alltså ca 300 familjer per år som tvingas uppleva denna mardröm och vi anser att forskningen måste därför utvecklas snabbare och effektivare.

För att bidra till denna livsviktiga fråga har EC-GO ingått ett samarbete med Barncancerfonden där vi skänker 15% av all försäljning till Barncancerfonden.

Bra matvanor är en av flera faktorer i en hälsosam livsstil. När man studerar livsfaktorer i stora befolkningsgrupper så ser man att personer som har en hälsosam livsstil under lång tid har en lägre risk att drabbas och dö av cancer jämfört med personer med en ohälsosam livsstil. Alla typer av cancer är inte kopplade till matvanor men hälsosamma matvanor minskar risken att drabbas av exempelvis cancer i flera inre organ. Dessutom minskar även riskerna för flera andra typer av cancer genom att undvika övervikt och ohälsa. 

Få i dig bra och goda snacks samtidigt du hjälper till att bidra till forskning som kan rädda liv men även underlätta livet för de drabbade som kämpar mot denna hemska sjukdom här!


Nästa

Föregående

Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas innan dom visas.