Månadens hälsoprofil: Tilda Bjärsmyr

Postat den M d Y av Ec-Go! Blogg | 0 kommentarer

Tilda Bjärsmyr

 

Vi är så stolta för att presentera månadens hälsoprofil! Finaste fashionistan och mamman Tilda Bjärsmyr. Tilda driver en mode- och skönhetsblogg på Damernas värld och Tilda och Linda poden tillsammans med barndomsvännen Linda Honkala.

 

1. Hej Tilda! Mamma till två underbara barn och är samtidigt alltid lika snygg och stilsäker. Vad betyder hälsosam & balanserad livsstil för dig?  

Hej på dig! Men jag tackar. 

Men egentligen allt! Utan en hälsosam livstil utanför allt det där du beskrev så funkar det ju inte! För att ha energi över, till mina 2 underbara, energiska barn så krävs det av mig att äta hälsosamt, bra mat och fina råvaror! 

2. Det märks att du håller dig i god form! Unnar du dig någon gång lite godis och snacks? 

Såklart jag gör det men jag försöker att hålla mig till 1 dag i veckan! Blir sötsuget alltför stort mitt i veckan så beställer har en ec-go påse såklart! Den lilla påsen håller mitt sötsug i balans under veckorna! 

3. Vad är dina bästa tips för att upprätthålla en hälsosam livsstil i en stressig vardag där barnen står i fokus?

Motionera mera, är rätt mat och håll dig till socker enbart under helgen! I ärlighetens namn så gör inte godis dig piggare alls, tvärtom! Den gör dig trött, orkeslös och energifattig, inte alls vad man behöver med andra ord! 

 
4.Snart är det helg!  Hur ser en typisk fredagskväll ut for familjen Bjärsmyr?

 Vi äter en mysig, god middag tillsammans, hela familjen! Efter det drar vi oss vidare mot tv:n och jag dukar jag fram snittar av gurka och morötter, tillsammans med en hemmagjord dip, gjord på turkisk meze matyoghurt, örtkryddor, färsk koriander och en skvätt lime! Mummens! 


5. Varför vill du få hem en bag med eko-godis & mellis i brevlådan varje månad? 

Helt enkelt för att den är super smarrig och håller mig på rätt väg, genom veckorna! Både jag och min äldsta tjej älskar den!

Nästa

Föregående

Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas innan dom visas.