Månadens Hälsoprofil: Olive Hummer

Postat den M d Y av Ec-Go! Blogg | 0 kommentarer

Siri Barje aka Olive Hummer (olivehummer.ellematovin) inspirerar dagligen tusentals människor via sin blogg och instagram. Med sin sköna inställning till mat och hälsa har hon tagit avstånd från allt vad hälsohets heter. På hennes blogg finns inga jäkla dieter, detox eller dåligt-samvete juicer, däremot bjuder hon massor av härliga recept.

Vad innebär hälsosam & balanserad livsstil för dig?För mig handlar hälsa om att äta varierat. Det blir mycket grönsaker, sjukt mycket grönsaker om jag ska vara ärlig, men jag äter också smör och dricker vin. Allt för upprätthålla en bra livsstil. Äter jag allt "för nyttigt" en dag, vill jag bara äta bröd och pasta dagen efter. Maten ska vara god och jag vill alltid lägga till något ”fettgott”.

"Inga jäkla dieter, detox eller dåligt-samvete juicer." Vad är ditt bästa tips för att hålla sig hälsosam utan att överdriva eller tappa motivation?  Balansera! Blanda nyttigt med mindre nyttigt. Det blir så mycket lättare att behålla en hälsosam livsstil då. Se även till att unna dig, livet är för kort för att inte njuta av vin och choklad.

Vi äter även med ögon, så försök lägga upp den nyttiga maten fint. Det tar lite extra tid, men gör det mycket roligare.

Du bjuder på en riktigt härlig Olive Hummer måltid. Med begränsad tid och budget, vad serverar du? Pasta helt klart. Med mycket grönt. Kanske rödlök, sesam, ruccola, smör, parmesan m.m. och ett glas rött! 

Olive Hummer handlar om riktig mat och vi inspireras av de fantastiska maträtter  som hamnar på din tallrik. Unnar du dig någon gång lite godis? Jag är inte så förtjust i sötsaker, men äter gärna bullar om det finns. Unnar jag mig något så blir det chips, det är min stora last. Jag gillar dock inte "hipsterchipsen", utan det ska vara "svennechips"med holiday dipp.

I ärlighetens namn, väljer du choklad, godis eller rawbar?  Choklad! Gärna seasalt. Det går ju att göra så mycket med choklad.

Varför skulle du valt att få hem en bag med eko-godis & mellis i brevlådan varje månad? Det gör det enkelt att hitta nya hälsofavoriter och få inspiration. Det är kul att prova något man inte skulle köpt i affären och med många olika märken och produkter finns verkligen något för alla!

 

Instagram: @olivehummer

Blogg: http://olivehummer.ellematovin.se


Nästa

Föregående

Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas innan dom visas.