Ec-Go! Fairtrade Godis

Postat den M d Y av Julia Semb | 0 kommentarer

Fairtrade är en oberoende produktmärkning som skapar förutsättningar för odlare och anställda att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor. Ja tack säger vi!

Ec-Go! Bag erbjuder nyttigt ekologiskt godis i brevlådan varje månad. Det gör vi för att vi önskar att göra det enkelt för folk att välja ett bättre alternativ av godis och snacks.

Det vi menar med ett bättre alternativ är inte bara att godiset är mer hälsosamt och producerat på ett sätt som är bra för vår egen kropp och vårt välmående, men också att godiset är producerat på schyssta villkor. När du väljer Fairtrade-märkt godis så vet du att de som står bakom produkten garanteras långsiktiga handelsrelationer och en tryggare ekonomi. Detta ökar möjligheten för barnen att gå i skolan istället för att arbeta. Vid försäljningen får odlarna också en Fairtrade-premie. Den används till investeringar i lokalsamhälle och verksamhet, till exempel i utbildning och hälsovård.

Genom att ta in produkter som är Fairtrade-märkta gör Ec-Go det enkelt för sina konsumenter att bidra till att skapa bättre förutsättningar för odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom att förbättra sitt arbets- och levnadsvillkor.

Det man vill får man till!

Nästa

Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas innan dom visas.