Bli hälsosam med ekologiskt!

Postat den M d Y av Ec-Go! Blogg | 0 kommentarer

Ett enkelt knep om du vill satsa på en hälsosammare livsstil är att göra ekologiska val! Vill du dessutom unna dig något gott å veta att det du stoppar i dig inte är proppat med några konstigheter så ska du testa det smarriga innehållet i en EC-GO Bag

Men varför är just ekologiska produkter mer hälsosamma? Jo, det som odlas ekologiskt har strängare regler på ingredienser och hur själva produkten kommer till. Saker som har med att värna om naturen och människors rättigheter att göra världen över! Resultatet blir mer näring och mindre konstigheter till din kropp! Perfekt! :)

Inget undantag för godiset! EC-GO Bag är en påse fullproppad med ekologiska läckerheter som hjälper dig hålla din sunda livsstil. Till exempel rawbars från Getraw som är sötade med dadlar och är väldigt näringsrika med supergoda nötter! Perfekt som snack eller när du vill unna dig något gott och samtidigt göra ett sundare val!

EC-GO Bagen gör det även lättare för dig att faktiskt få hem dina ekologiska varor! De kommer direkt hem till dig i din brevlåda! :)

 

 


Nästa

Föregående

Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas innan dom visas.